Gard cu sistem de fixare ascuns

Gard IL01 cu sistem de fixare ascuns

Produs unic și inovativ pentru Republica Moldova. Diferă de alte tipuri de garduri prin modul original de fixare - sistem ascuns. Combină perfect aspectul modern, rezistența structurală și funcționalitatea ridicată. Se potrivește oricărei construcții.

Gard IL02 cu sistem de fixare ascuns

Model de gard cu lamelele orizontale - soluția optimă pentru cei care-și doresc un gard stilat și accesibil ca preț. Structura sa cuprinde 3 dimensiuni de lamele cu lățimea de: 80mm, 130mm și 170mm.

Gard IL10 cu sistem de fixare ascuns

Versiunea îmbunătățită a modelului IL01 - produs unic în Republica Moldova. Diferența o face construcția specială a lamelei, care e mult mai rigidă. Se integrează armonios în orice construcție și întrunește toate cele 3 caracteristici de bază: modern, sigur și funcțional.

Gard IL30 cu sistem de fixare ascuns

Model de gard inedit, cu același sistem ascuns de fixare, dar deosebit prin faptul că are lamelele cu marginea rotundă. Această caracteristică îi conferă mai multă siguranță în utilizare și ușurință în întreținere. Are un aspect minimalist, modern și este rezistent atât la factorii mecanici, cât și la cei de mediu (vânt, ploi, soare, îngheț).

Gard IL30 dublu cu sistem de fixare ascuns

Model cu un aspect complex pe ambele părți - interior și exterior identice. Lamelele duble, cu marginea rotundă, se fixează prin sistem ascuns - produs inovativ pentru Republica Moldova. Materialul din care este confecționat este rezistent, nu-și schimbă forma și nuanța pe toată perioada utilizării. Drept dovadă vine și cu o garanție de 20 de ani.

Gard IL40 cu sistem de fixare ascuns

Produsul care demonstrează că tot ce e genial e simplu. Modelul cu lamele orizontale se bucură de avantajele aceluiași sistem de fixare închis, dar se delimitează prin acuratețea designului - cu linii drepte și zone aerisite. Un astfel de gard vă ajută să economisiți bani la montaj și timp la întreținere, conferindu-i casei dvs. un aspect modern și minimalist.

Gard IL100 cu sistem de fixare ascuns

Versiunea revoluționară a modelelor clasice de garduri cu sistem de fixare ascuns. Construcția specială a lamelei face structura gardului mai rigidă și mai sigură. Acest model combină armonios aspectul estetic cu funcționalitatea înaltă, conferind casei și familiei dvs. un grad sporit de securitate.

Gard IL14 cu sistem de fixare ascuns

Acest model de gard este construit pentru a rezista la condițiile meteorologice dificile, oferind un plus de siguranță. De asemenea, se poate personaliza cu diferite tipuri de culori, astfel încât să se potrivească perfect cu designul casei dumneavoastră.

Gard IL31 cu sistem de fixare ascuns

Lamelele speciale oferă o rigiditate și o securitate crescută. Aceste garduri revoluționare oferă o soluție modernă și estetică, asigurând familiei dvs. un nivel sporit de siguranță.

Gard IL101 cu sistem de fixare ascuns

O distanță de 42 mm între lamele conferă un aspect elegant, precum și o apărare eficientă împotriva ploilor sau a zăpezii. Acest produs se îmbină perfect în orice construcție, având în vedere cele 3 elemente-cheie: modernitate, siguranță și funcționalitate.

Gard IL848 cu sistem de fixare ascuns

Gardul cu sistem de fixare ascuns IL848 prezintă un design minimalist și oferă o distanță de 22 mm între lamelele sale. Acest tip de gard asigură un aspect plăcut, oferă o asamblare rapidă și un proces de curățare ușor de realizat.

Gard IL 1000 cu sistem de fixare ascuns

Un gard din profil metalic oferă o durabilitate și rezistență mai mare decât alte materiale, permitând astfel să reziste mai bine la vânt și precipitații. Acesta oferă o soluție fiabilă pentru protecția clădirilor și a proprietăților, ceea ce face ca aceasta să fie o opțiune perfectă pentru cei care caută o soluție sigură și stilată.