Despre noi

Imperlux – producător de acoperișuri moderne

Misiunea noastră

Noi credem în calitate. Ne dorim să oferim oamenilor din Moldova cele mai sigure acoperișuri și garduri, care să vă ofere securitate, confort și încredere.

Valorile noastre sunt unicitatea, aspectul estetic și durabilitatea. Acoperișurile și gardurile pe care le montăm noi rezistă minim 10-15 ani, fără a se deteriora. 

Lucrăm cu cei mai de încredere producători și confecționăm acoperișuri și garduri de orice dimensiuni și orice complexitate. Vă așteptăm în cele 2 showroom-uri IMPERLUX din Chișinău și Bălți.

Experiență pozitivă

Fiecare membru al echipei noastre este specialist calificat în construcții, precum și în montajul și reparațiile de acoperișuri.

Calitatea montării

Lucrările realizate de noi sunt durabile și făcute ca la carte. Oferim suport și garanție. Selectăm materialele special pentru dumneavoastră.

Suport la telefon

Oferim consultanță GRATUITĂ pentru orice întrebare legată de reparația sau construcția de acoperișuri și montarea gardurilor.
Play Video
1 +
ani experiență
20000 +
m2 executați
1 +
de acoperișuri
în lucru
1 +
de specialiști

Lucrări

Proiect în Trușeni

Pentru proiectul din localitatea Trușeni, am produs și instalat un gard și portiță de modelul IL40, cu o suprafață totală de 20m2. Gardul a fost realizat din oțel zincat 100% și finisat cu o vopsea de culoare antracit, cu garanție de 15 ani.

Proiect în Chișinău

Proiectul nostru recent realizat în Chișinău a reprezentat o provocare interesantă și plină de satisfacții. Am produs și instalat un gard impresionant de 24m2, împreună cu o portiță de acces de 1×2.25m și porți batante de 4.8×2.25m.

Proiect în Durlești

Portița și porțile batante modelul IL100 au fost realizate cu succes în localitatea Durlești, oferind o soluție de securitate și protecție pentru proprietatea clientului nostru. Pentru o deschidere ușoară și automatizată, am instalat un sistem CAME Krono, care oferă o funcționalitate sigură și durabilă.

Proiect Ratus

Acoperiș montat în sat. Ratuș, raionul Criuleni, cu țiglă modulară Bavaria, metal german Arcelor Mital UTK Ultimat, grosimea 0.50, culoarea 7024, instalarea sistemului pluvial Roofart din metal Suedez SSAB, culoarea 7011.

Proiect în Băcioi

Acoperiș realizat în comuna Băcioi, cu țigla metalică Arctica, metal Suedez SSAB GreenCoat Mica, culoarea 9005 și instalarea sistemului pluvial Roofart din metal Suedez SSAB. Clientul a optat pentru acest model, deoarece și-a dorit un acoperiș elegant, distins și rezistent timpului și factorilor climatici.

Proiect în Stăuceni

Proiect executat în Stăuceni, cu țigla metalică Creaton, culoarea maro închis și instalarea sistemului de scurgere Roofart din metal Suedez SSAB. Acest model de țiglă metalică oferă acoperișului eleganță, vizibilitate, dar și asigură un plus de rezistență la încărcările de zăpadă și vânt.

Lasă-ne datele tale și noi te vom suna

Echipa Imperlux

Vrei să fim parteneri?

Oferim prețuri speciale și bonusuri pentru promovarea produselor și serviciilor noastre în cadrul programului de parteneriat. Cine ne poate deveni partener? Orice companie de construcții și prestatori de servicii de reparație și renovare.

Căutăm parteneri și distribuitori noi în toate regiunile țării. Oferim și cerem seriozitate. Credem în calitate.

Recenzii

Dupa ce am fost la mai multe companii care se ocupa cu acoperisurile am decis sa aleg echipa imperlux din mai multe considerente:
  1. Am primit cel mai rapid oferta de pret.
  2. Calculul a coincis cel mai mult cu realitatea.
  3. Managerul a fost foarte amabil si receptiv la solicitarile noastre.
Mai mult, chiar am beneficiat si de cele mai bune preturi de pe piata! Plus la toate marfa a fost livrata la timp conform contractului! Recomand compania Imperlux!

Victoria Ursu

Dupa ce am fost la mai multe companii am ales sa fac comanda la Imperlux deoarece ei mi-au oferit cel mai bun preț. Echipa de montatori a lucrat foarte calitativ, rapid si cel mai important au lasat totul curat! Cind au livrat comanda au uitat careva piese dar a doua zi la prima ora totul a fost livrat corect! Succes!

Ion Poparcea

Sunt intr-adevar o echipă de profesionisti! Mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez cu această companie! Marfa a fost livrată la timp conform termenilor stabiliți! Tot la ei am gasit cel mai bun preț pe piata! Recomand cu incredere!

Budeanu Iurii

Îți dorești o ofertă individuală?
Te sunăm noi!

Ne găsești și în showroom-urile noastre din Chișinău și Bălți. Pentru comoditate, la noi poți achita în numerar, cu cardul sau prin transfer.