Șindrilă bituminoasă

Șindrilă bituminoasă IKO Laminate Cambridge Xtreme

Cambridge Xtreme este o șindrilă cu performanțe deosebite ce asigură impermeabilitatea acoperișului înclinat și pe pante extreme între 9.5 până la 90 de grade, unică pe piața șindrilelor bituminoase. Aspect unic și deosebit: prima șindrilă laminată auto-adezivă din lume.

Șindrilă bituminoasă IKO Laminate Cambridge Xpress

Grad de acoperire superior comparativ cu orice șindrilă standard.

Șindrilă bituminoasă Superglass Hex

Superglass Hex șindrila hexagonală autoadezivă, disponibilă la un nivel de preţ competitiv ce oferă garanţia realizării unor proiecte aspectuoase şi durabile.

Șindrilă bituminoasă Shinglass Jazz

JAZZ este un produs premium, perfect pentru idei de design creativ. Este o gamă de șindrilă dublu stratificată cu o rezistență și durabilitate mărită care adaugă un efect de spectaculozitate și frumusețe acoperișului Dvs.

Șindrilă bituminoasă Shinglass Country

Șindrila dublu stratificată COUNTRY este oferită într-o vastă paletă de culori, creează un aspect tridimensional minunat și contribuie la materializarea oricărui proiect arhitectural.

Șindrilă bituminoasă Docke Pie Dragon

Döcke Pie PREMIUM are o rezistență mai bună la intemperii și o rezistență mai mare la frig. Poate fi montat chiar și la temperaturi sub 0 ° C , spre deosebire de plăcile cu bitum oxidat, care devine fragil chiar și la temperaturi sub + 10 ° C.

Șindrilă bituminoasă Shinglass Rancho

Șindrilă dublu stratificată RANCHO este opțiunea cea mai convenabilă pentru orice casă și orice tip de acoperiș. Această gamă de șindrilă este considerată ca o învelitoare de elită. Calitate excelentă la un preț rezonabil.

Șindrilă bituminoasă Shinglas Finskaia

Sindrila bituminoasa Tehnonicoli din seria Finskaia, este un model foarte popular la noi in tara. Acest model este compus din bitum oxidat si fibra de sticla, este folosit atit la constructia acoperisurilor mici cit si a acelor mai mari de 200m2.