Proiecte

Proiect în Trușeni

Pentru proiectul din localitatea Trușeni, am produs și instalat un gard și portiță de modelul IL40, cu o suprafață totală de 20m2. Gardul a fost realizat din oțel zincat 100% și finisat cu o vopsea de culoare antracit, cu garanție de 15 ani.

Proiect în Chișinău

Proiectul nostru recent realizat în Chișinău a reprezentat o provocare interesantă și plină de satisfacții. Am produs și instalat un gard impresionant de 24m2, împreună cu o portiță de acces de 1×2.25m și porți batante de 4.8×2.25m.

Proiect în Durlești

Portița și porțile batante modelul IL100 au fost realizate cu succes în localitatea Durlești, oferind o soluție de securitate și protecție pentru proprietatea clientului nostru. Pentru o deschidere ușoară și automatizată, am instalat un sistem CAME Krono, care oferă o funcționalitate sigură și durabilă.

Proiect Ratus

Acoperiș montat în sat. Ratuș, raionul Criuleni, cu țiglă modulară Bavaria, metal german Arcelor Mital UTK Ultimat, grosimea 0.50, culoarea 7024, instalarea sistemului pluvial Roofart din metal Suedez SSAB, culoarea 7011.

Proiect în Băcioi

Acoperiș realizat în comuna Băcioi, cu țigla metalică Arctica, metal Suedez SSAB GreenCoat Mica, culoarea 9005 și instalarea sistemului pluvial Roofart din metal Suedez SSAB. Clientul a optat pentru acest model, deoarece și-a dorit un acoperiș elegant, distins și rezistent timpului și factorilor climatici.

Proiect în Stăuceni

Proiect executat în Stăuceni, cu țigla metalică Creaton, culoarea maro închis și instalarea sistemului de scurgere Roofart din metal Suedez SSAB. Acest model de țiglă metalică oferă acoperișului eleganță, vizibilitate, dar și asigură un plus de rezistență la încărcările de zăpadă și vânt.